Aura en chakra healing

Wegens omstandigheden is de healing-praktijk van Annette gesloten. U wordt geadviseerd contact op te nemen met de praktijken, genoemd bij 'Links'.

Tijdens een healing, maak ik contact met je energie en ondersteun je bij het in balans brengen van je energie, precies gericht op wie jij bent en waar je op dit moment mee bezsig bent.

In essentie is healing een 'hallo' geven aan jou als wezen, aan je essentie-energie, wat en hoe jij je leven leeft, in dit lichaam, nu. Een 'hallo' zonder voorwaarden, oordeel of ideeën hoe jij iets wel of niet zou moeten doen of zijn. Een healing vindt plaats op basis van wat jouw wezen of jouw ziel aangeeft dat je nodig hebt. Een healing geeft balans, sterkt aan, ondersteunt, ruimt op en maakt ruimte voor nieuwe energie. Tijdens een healing kan onder meer gekeken worden naar:

  • Waar de energie helder is en waar niet en wat dat betekent;
  • Oude energie, die je misschien los wilt laten;
  • Energie van anderen in je ruimte;
  • Je aura en je chakra's;
  • Opnieuw in balans brengen van je energiesysteem;
  • De verbinding die je hebt met de aarde en kosmos.
Ik geef healingen aan babies, kinderen en volwassenen. Wat ik nodig heb voor een healing zijn je roepnaam, je leeftijd, je woonplaats en de reden waarom je me vraagt een healing te doen.

Healing in Utrecht

Ik geef healingen in mijn eigen praktijk aan de Rijnlaan in Utrecht. Een healing duurt 20 - 30 minuten en kost 35 Euro. Voor een healing in Utrecht, verwacht ik dat je contant betaalt.

Healing op afstand / afstandshealing

Ik geef healingen op afstand voor € 20 incl. BTW. Zo'n healing duurt 15-25 minuten. Voor een healing op afstand betaal je vooraf per bank. Bij een healing op afstand ondersteun ik je bij het in balans brengen van je energie, zonder dat je hier naar toe hoeft te komen. Je kunt een healing op afstand aanvragen voor jezelf of voor iemand die je kent en die gezondheids- of andere problemen heeft. Je kunt dit bijvoorbeeld ook vragen voor iemand die in het ziekenhuis ligt.

Voor een healing op afstand verzoek ik je het contactformulier in te vullen.

Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een afstandshealing, vraag ik je om rond het afgesproken tijdstip ergens rustig te gaan zitten of liggen waar je niet gestoord zult worden. Ik spreek tijdens de healing mijn ervaringen in op een voicerecorder. De geluidsopname stuur ik je als bijlage bij een e-mail bericht. Als je niet in de gelegenheid bent om er rustig voor te gaan zitten is dat ook geen probleem. De helende energie doet sowieso zijn werk. Tijdens het healen spreek ik in wat ik ervaar en wat ik doe. Zodra ik klaar ben stuur ik je de geluidsopname.

Tarief

Omschrijving Duur Geluidsopname Prijs
Healing in Utrecht Ongeveer 20-30 minuten nee € 35 incl. BTW
Healing op afstand Ongeveer 20-30 minuten ja € 20 incl. BTW
Abonnement voor 5 healingen op afstand: een healingabonnement is een jaar geldig. 5 keer ongeveer 20-30 minuten ja € 75 incl. BTW
Neem contact op voor een afspraak.

Wanneer je een gemaakte afspraak wilt wijzigen of afzeggen, dan verzoek ik je dit uiterlijk 24 uur van te voren te doen. Bij niet tijdige afzegging breng ik de volledige kosten in rekening.

Reacties en aanbevelingen van cliënten.

Een healing kan medische zorg aanvullen, maar kan reguliere medische zorg nooit vervangen. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, raad ik je aan naar de huisarts te gaan.

Om jezelf te healen, kan ik je Jin Shin Jyutsu, geleide meditatie, healing affirmaties en/of de MIR-methode aanraden.

Jin Shin Jyutsu

Wanneer je geïnteresseerd bent in zelfhealing, kun je kijken naar de informatie over Jin Shin Jyutsu.

Healing affirmaties / healing bevestigingen om zelf genezing te ondersteunen

Zeg de volgende zinnen (liefst hardop) tegen jezelf.
Zeg elke zin langzaam en hou je aandacht erbij.
Neem de tijd.
Voel wat je zegt.
Je kunt het bijvoorbeeld voor een spiegel doen en jezelf in je ogen kijken.
Je kunt hierbij je handen op je hart leggen.

     Ik ben... (zeg daarna je voor- en achternaam)

     Ik ben liefde

     Ik hou van mezelf

     Ik accepteer mezelf

     Ik waardeer mezelf

     Ik ben trots op mezelf

     Ik omarm me

     Ik steun mezelf

     Ik vergeef mezelf

     Alles wat me niet meer dient, laat ik los

     Ik ben in vrede met mezelf

     Dank je wel

MIR-methode

De MIR-methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam 'MIR' staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode zorgt er voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het kost je slechts 2 x 2 minuten per dag en het is gratis.