Over mij

Ik ben Annette Schaap en ik ben gediplomeerd reader en healer. Een groot deel van mijn leven ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van kennis en carrière maken. Ik was me nauwelijks bewust van mijn gevoel en intuïtie.

Ik heb een opleiding aan de Technische Universiteit in Eindhoven (TUE) afgerond en ben ingenieur. Daarna heb ik 7 jaar gewerkt bij de Verenigde Naties en als communicatie-adviseur bij de Overheid.

Sinds 2005 ben ik mijn intuïtie gaan ontwikkelen en ben ik veel zelfbewuster geworden. Ik heb een groot aantal cursussen, en de reading en graduate opleiding gedaan bij het Centrum voor Leven en Intuïtie in Utrecht. Tijdens deze opleidingen heb ik meer dan 300 readingen en healingen gedaan en daardoor veel geleerd en ervaring opgedaan. Van september 2012 tot juli 2013 heb ik het eerste jaar gedaan van de Trance Medium Opleiding bij Flux in Utrecht.

Ik vind het werken met energie interessant en ben blij wanneer ik anderen met mijn kennis en ervaring, kan helpen dichter bij zichzelf te komen.

Ik hou van tekenen en schilderen. Bijna alle schilderijen op deze site, zijn van mijn hand.

In 2004 werd duidelijk dat ik de ziekte van Parkinson heb. In mei 2013 is daarnaast de diagnose: "Systemische Candidiasis" gesteld. Reden voor mij om me in Candida Albicans te gaan verdiepen.

LinkedIn-profiel van Annette Schaap
  Op mijn LinkedIn pagina kun je mijn complete CV vinden.

Op deze pagina vind je reacties en aanbevelingen van mensen, die een healing of reading van me hebben gehad.

Wanneer je nog meer over me wilt weten, dan kun je op onderstaande pagina's kijken.

Door mij gemaakte tekeningen en schilderijen Keukenkunst
Muziekkunst Mijn favoriete Youtube filmpjes